Vreti sa faceti bani din cumparaturile pe care le faceti in fiecare zi?
Contactati-ma si nu uitati sa reveniti pe blog pentru noutati si nu numai.

O Noua Revolutie


Avand in vedere cele intamplate la noi in tara,primul gand care imi vine in minte,este acela ca ar trebui sa izbucneasca o revolutie si la noi,precum s-a intamplat in tarile arabe. Cateva imagini din Egipt le puteti vedea aici .
S-au intamplat mult prea multe lucruri nedrepte in tara noastra intr-un timp foarte scurt.
Batrani care au muncit pentru pensia lor,pensie care se micsoreaza in fiecare zi. Oameni batrani care ajung sa cerseasca,pentru a putea sa isi acopere sumele necesare pentru mancare,medicamente,taxe catre un stat infect.
Acum cateva zile s-au dat ajutoare pentru oamenii nevoiasi,pensionari si someri. Ajutoare pentru care trebuie sa iti ocupi locul la rand cu 2 zile inainte. Persoane varstnice cu probleme de sanatate care stau in frigul necrutator pentru a putea beneficia de ajutoarele date de stat. Aceasta imagine nu este deloc una placuta.
Trebuie facut ceva in aceasta tara,pentru a se stopa micsorarea pensiilor,salariilor,ajutoarelor sociale,ajutoarelor pentru someri. Probabil daca s-ar face o noua revolutie,va fi mai bine. Cel putin,atunci se va putea alege un conducator care sa poata schimba ceva in acest sistem defect. Parlamentarii stau in vilele lor,unde au parte de tot ceea ce isi doresc,in timp ce oamenii de rand se zbat sa isi duca traiul de pe o zi pe alta.
Suntem Romani in Romania NOASTRA! Nu trebuie sa lasam pe cineva sa duca in jos aceasta tara pentru care oameni au murit in 1989.
Daca sunteti de aceeasi parere ca mine,lasati comment.

0 comentarii:

Pentru a fi mereu la curent,da-ti "FOLLOW"!
Copyright © SrK