Vreti sa faceti bani din cumparaturile pe care le faceti in fiecare zi?
Contactati-ma si nu uitati sa reveniti pe blog pentru noutati si nu numai.

Criza!!!

O problema care ne loveste pe toti este,asa criza financiara.
Aceasta problema o discutam acum 2 zile cu prietenii mei. De ceva timp incoace,Romania a inceput sa pice intr-un hau mai repede decat o facea inainte de inceperea crizei financiare internationale.
Efectele ei se vad la fiecare locuitor al acestei tari. Stau si ma gandesc ca inainte era mai bine decat este acum.
Sincer,ii inteleg pe cei care protesteaza si ies in strada in fata primariilor sau chiar a conducerii acestui stat decazut.
CNA-ul nu permite discutarea in amanunt a acestei teme si oamenii nu isi pot exprima pe deplin gandurile legate de ceea ce se petrece in fiecare zi.
Ceea ce urasc la parlamentarii prezenti in Cotroceni in momentul de fata,aflati la conducere,este ca au furat de la cetateni mult si nu au facut nimic pentru ei spre deosebire de cei care au fost in anii trecuti,si ei au furat cand s-au aflat la conducere,dar macar au mai facut cate ceva pentru cei care i-au ales.
Criza financiara este un subiect pe care fiecare dintre noi il poate discuta la infinit si niciodata povestea nu se va termina cu un final fericit.
Probabil ca ar trebui sa iesim in strada toti cetatenii pentru a-i face pe cei de la conducere sa isi dea demisia si sa vina la conducere cineva care este in stare sa ajute tara sa iasa din criza.
Astept parerile voastre legat de acest subiect.

0 comentarii:

Pentru a fi mereu la curent,da-ti "FOLLOW"!
Copyright © SrK